24. Međunarodni sajam gospodarstva svečano je otvoren jučer u Slobodnoj carinskoj zoni u Mostaru. Sajam okuplja više od 700 izlagača iz 30 država, među kojima i neke od najjačih tvrtki iz Izraela, ovogodišnje zemlje partnera.

I ove godine JP Autoceste FBiH, zajedno sa svojim partnerskim tvrtkama na projektu izgradnje Koridora Vc – Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša, BS Telecom Solutions d.o.o. Sarajevo i Hering d.d. Široki Brijeg, sudjeluje na ovoj sajamskoj manifestaciji, gdje predstavlja uspješne i aktualne projekte.

„Želimo istaknuti da JP Autoceste FBIH već dugi niz godina svojim sudjelovanjem podržava ovu sajamsku manifestaciju. Cilj nam je javnosti prikazati aktivnosti i napredak, prije svega, na izgradnji Koridora Vc, koji je naš primarni cilj, kao i na brzim cestama. Samim time smatramo da je izgradnja prometne infrastrukture preduvjet za razvoj gospodarstva i da će tako BIH postati zanimljiva i za strana ulaganja“, kazao je Mirko Rogić, izvršni direktor za upravljanje i održavanje u JP Autoceste FBIH.

Štand JP Autoceste FBIH posjetite u Paviljonu 2 sve do subote, 6. svibnja, u vremenu od 10.30 do 18.30.