U organizaciji JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar, Sektor za upravljanje i održavanje, održano je dodijeljivanje godišnjih priznanja najuspješnijim blagajnicima i vođama smjena za 2020. godinu. Ovogodišnja dodjela priznanja je bila četvrta po redu i već polako postaje tradicionalna manifestacija unutar JP Autoceste FBiH.

Najuspješniji blagajnici su izabrani po kriteriju ostvarenog broja prolaza vozila u 2020. godini, a nagrađeni su: Admir Dević, Mufid Abdović, Eldis Skenderagić, Adnan Čolić, Mirsada Imamović, Sanela Ramić, Selma Porča, Damir Piknjač, Aida Čarković, Naris Kuko i Andrija Markić.

Najuspješniji vođe smjena za 2020. godinu izabrani su na temelju dva kriterija (broj vozila na naplati i iznos dopune na ACC TAG uređajima), a nagrađeni su  Vladimir IlićMirza Katica Merima Lavić.

Priznanja najuspješnijim djelatnicima je uručio Marin Jelčić, izvršni direktor Sektora za upravljanje i održavanje, koji je u svome govoru čestitao i zahvalio nagrađenima, ali i svim ostalim blagajnicima i vođama smjena na njihovom naporu i doprinosu u ostvarivanju pozitivnih poslovnih rezultata u teškom i izazovnom vremenu.

Press JP Autoceste FBiH